# maNga Admin
Mesaj Sayısı : 137 Rep Gücü : 101116 Kayıt tarihi : 12/05/10 Yaş : 30 Nerden : İstanbul
| Konu: Alisirim Gözlerimi Kapamaya Salı Mayıs 18, 2010 1:32 pm | |
| Tertemizdi sanki dünya gözlerimi açtigim anda Hiç düsünmeden inandim masal tadinda yarinlara Yalanlar ortasinda kaldi tüm çocukluk anilarim Çizgi romanlarin disinda bir kahraman bulamadim Toz pembe olmasaydi keske tüm rüyalarim Hep sorular sordum ama cevaplarini alamadim Hep yalan söylermis hep yalan Kavusamadi hiç ayrilanlar, masallar gerçek olmadi Asik oldugum sokaklarda kimseler konusmadi Ama sehir hiç susmadi hep agladi hep agladi...
Son bir umut verse biri Ve güzel olacak bir gün hersey dese Ben inanirim belki de bu yalana Ben de alisirim gözlerimi kapamaya
Bir yol görünse uzaklarda isiklar altinda son bulan Melekler alsa beni götürse karanliga teslim olmadan Iskence gördü asfaltlar, çatlaklarina kan doldu Yikintilar arasinda kaç çocugun hayalleri kayboldu? Insan neden kendini unuttu kendinden oldu? Hangi yolda kaç kisi bir hiç ugruna canindan oldu? Hep yalan söylermis hep yalan Ayrilanlar hiç kavusmadi, dinledigim masallar hiç gerçek olmadi Kimse sandigim kadar masum kalmadi, savas durmadi ölüm azalmadi
Son bir umut verse biri Ve güzel olacak bir gün hersey dese Ben inanirim belki de bu yalana Ben de alisirim gözlerimi kapamaya
| |
|