# maNga Admin
Mesaj Sayısı : 137 Rep Gücü : 101116 Kayıt tarihi : 12/05/10 Yaş : 30 Nerden : İstanbul
| Konu: Evdeki Ses Salı Mayıs 18, 2010 1:38 pm | |
| Evdeki ses, evdeki ses bam bam Sene 2009, samataya devam Mikrofonda Alper Aga, yanimda maNga Hadi, hadi durma, hadi zipla
Evdeki ses, evdeki ses bam bam Mikrofonda Ferman, ter akiyor sirtimdan Kolay degil böyle rapte yerinde durmak Ziplamak, hoplamak, çilgin gibi bagirmak Içimden geliyor vahsice kudurmak Iyi dinle gerçekler simdi baslayacak
Uzun lafin kisasi Ankara'da basladi Melez bir manita yanima yanasti Timberland ayakkabi, ceketi de Karlhart Birak bu ayaklari hepsi bayat Biraz laklak, samata ve gürültü Anlayin artik, Ferman isi götürdü Sana mi gidelim, yoksa bana ? Komsular görmesin, söyler hemen anama Bir gecelik askta yirmi bes pozisyon Fanfinifinfon seksi don Bir, iki, üç, dört round sonra Manita oldu mafis, ben ise bomba Bunca heyecana vallahi ki pes Tez katil bize sen de evdeki ses
Evdeki ses, kes stres yaratma Hepimiz eglenmeye geldik buraya Bir, iki, ses kontrol, mikrofon elimde Yaklas çekinme, hele bi beni dinle
Beni adim Alper ama bana 'Aga' derler Söyledigim sözler tir gibi ezer geçer Ayni boks maçina benzer Ilk roundda knock out ve galip Alper
Karakan bomba gibi, 'niye' diye sorma Duyuyorsun iste direnme bosuna Hosuna gidiyor iste, bosuna inkar etme Al sana Karakan ve maNga'dan bir hediye Ileriye bak, geçmise kafa takma Bagir, çagir, tepin, zipla, atla Iyice bir terle, iç bir soguk ayran Bizim gibi delilere her gün bayram
| |
|